Ajatus-jäsen, Kirjaudu sisään

EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Ninni (IP rekisteröity)
Päiväys: 2.toukokuuta 2006 19.36

EVVK-pikkukapinallisten iskulause. Ei vois vähempää kiinnostaa. Tuo on varmaa maailman typerin tokaisu, jonka voi kaverin kommentille tai kertomukselle sanua. Onko tosiaa nii ettei kiinnosta? Mahtaa olla tylsä elämä, jos kaikki on yhtä tuskan ja tylsyyden taivalta. Tässä vaiheesa kannattas kahtua peiliin ja kysyä "Mikä tekee mun elämästä ei-kiinnostavan?" Vastaus löytyy lähempää ko arvaakaan. Turha valittaa, jos ei ite tee asialle mittään. Kaikki voi kiinnostaa ja kaikesta voi tehdä kiinnostavaa, jos on hiukkasenkaa elämänhalua takataskusa. Vai mitenkös on??

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Harri Järvi (IP rekisteröity)
Päiväys: 2.toukokuuta 2006 22.39

Ehkä evvk tulee siitä, että on elämässään tottunut kaikkeen niin kiehtovaan ja kiinnostavaan, että kun törmää johonkin vähemmän kiiltävään tai upeaan, on vastakohta niin suuri.

Luulisi toisaalta, että asiat, jotka eivät voisi vähempää kiinnostaa, olisivat mielenkiintoisia ja erityisiä jo sen takia, että ovat niin erikoislaatuisen epäkiinnostavia.

evvk voi olla myös keino suodattaa nykymaailman ärsyke- ja informaatiotulvaa. Jos käsittelisi jokaisen ärsykkeen ja tiedon palasen, kuin se olisi kiinnostava, ei voimat ja aika riittäisi mihinkään. Päivät jäisivät aivan liian lyhyiksi.

-Harri

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 4.toukokuuta 2006 16.32

Pyysit taannoin kommentteja kirjoituksiisi, tässä on varmaan kyse siitä. Kaikki eivät tykkää kaikesta, eikä tarvitsekaan. EVVK ei sitä paitsi ole valittamista, vaan tosiasioiden toteamista. Miksi minkään pitäisi edes olla kiinnostavaa?

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Ninni (IP rekisteröity)
Päiväys: 5.toukokuuta 2006 0.27

Tää ei liity kommentteihin, ei todellakaan. Olen saanut kivoja kommentteja asiasta ja kirjoituksista KIINNOSTUNEILTA. Haluan nostaa tällä esille vain asian "Turha valitus maailmassa". Ja tylyn massateinitokaisun-EVVK. Perenner, asiat ovat kiinnostavia, jotta ihmiset olisivat innostuneita kehittämään maailmaa ja tuomaan jotain omaa elämäänsä. Jos kukaan ei kiinnostuisi, olisiko työssäkäyviä, opiskelijoita, tai ylipäänsä mitään?

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 5.toukokuuta 2006 14.32

Elämä etenee omalla painollaan, siihen ei vaadita kiinnostavia asioita. Käymme työssä saadaksemme lisää mukavuuksia ja opiskelemme kohottaaksemme sosiaalista statustamme, kovin harva haluaa todella oppia. Tämä on tällaista nihilististä jaaritusta, mutta nähdäkseni elämä on tasaista harmaata massaa, jonka menettämisessä ei ole mitään ylitsepääsemättömän ikävää. Kuten kommenttilaatikossa joku kärjisti: "Jokainen ihminen on kuoleman arvoinen, jokainen ihminen on säälittävä." "Turha valitus" on silloin ensimmäinen askel johonkin parempaan.

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: Ninni (IP rekisteröity)
Päiväys: 26.toukokuuta 2006 22.09

Empäs ole ajatellut elämistä tuolta kantilta, ja toisaalta en haluakaan. Oppihaluisia ihmisiä on. Elämä etenee omalla painollaan on totta, mutta elämänhalun löytämiseen tarvitaan kiinnostavia asioita. Jotta elämä olisi elettävän arvoinen, täytyy olla jotain mistä pitää kiinni ja minkä eteen sitä elää. Turha valitus on askel negatiiviseen elämään. Kaikki on paskaa.

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 31.toukokuuta 2006 12.25

Miksi elämän pitäisi olla elämisen arvoinen? Tuo on aivan yhtä dogmaattista kuin omakin puheeni: "Elämässä pitää olla sisältöä, koska siinä pitää olla sisältöä!" Tarkoitan vain sitä, että elämiseen ei välttämättä tarvita halua elää. Elämänhalu itsekin on vain eläimellinen vaisto. Ihminen tarrautuu henkeensä kiinni riippumatta tuskistaan tai toisten tuskista. Siihenkään ei tarvita kiinnostavia asioita.

Palatakseni ketjun ensimmäiseen viestiin:

>Kaikki voi kiinnostaa ja kaikesta voi tehdä kiinnostavaa, jos on hiukkasenkaa >elämänhalua takataskusa.

Mielestäni oikea sana loppuun on seikkailumieltä. Siitä aiheutuu vain kuitenkin valtavasti vaivaa. Järkevämpää on mielestäni vain tunnustaa elämän tarkoituksettomuus ja elää sitten rauhallisesti kiitollisena siitä, mitä on. Oikein eletty elämä on onnellinen elämä. Onni saavutetaan varmimmin elämällä rauhassa,

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 1.kesäkuuta 2006 15.11

Tuo mitä kirjoitin tuntuu kuitenkin melko epäajankohtaiselta minusta nyt jälkeenpäin. En varsinaisesti ajattele noin, tarkoitukseni oli vain osoittaa, miksi niinkin voi ajatella ja miksi kiinnostaminen ei ole itseisarvoisen tärkeää. En oikeastaan tiedä mitä todella ajattelen.

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: medeiaz (IP rekisteröity)
Päiväys: 20.kesäkuuta 2006 3.26

Höööö, siis häh? Tämän päätteeksi ei voi muuta kuin todeta EVVK - tai oikeastaan taidan lisätä sinne väliin viä yhden v-kirjaimen... Hih. Ainoa asia mikä tässä kyseisessä ketjussa kiinnostaa on se, miten pienestä "massateinitokaisusta" saa revittyä syvällisiä analyyseja ilmaisua käyttävien ihmisten elämänasenteesta ja -filosofiasta.

ROTFL... IMNSHO luulisi että maailmassa olisi suurempiakin murheenaiheita, FFS. Ei ihmisillä sitä varten kieltä ole, että ilmaisisivat ajatuksensa, vaan siksi, että voisivat kätkeä sen ettei heillä ajatuksia olekaan.

PLS, KISS, STFU and GAL, THX! LOLLOLLOL

Ja kukas se sanoikaan että turha valitus on askel negatiiviseen elämään...? *kuittail*
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
edit. Älkää nyt sitten hyvät ihmiset repikö pelihousujanne. Olenko ainoa jonka mielestä tämä ketju on oikeasti todella huvittava? AFAIK tyly EVVK-ilmaisu ajaa asiansa, on lyhyt ja ytimekäs (ja harvemmin aivan vakavissaan heitetty, näin ainakin allekirjoittaneen tuttavapiirissä. Ai niin joo, mutta mä en ookaan niinq teini et emmää voi silleen niinq tiäxsä tiätää et miten muut sitä sit niinq käyttää) Mikäs sitä sanoessa.

Re: EVVK iskee jälleen
Kirjoitti: perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 20.kesäkuuta 2006 22.39

Et ole yksin, kyllä minunkin mielestäni puhuin pääni puhki. Mutta kyllähän nettiin puhetta mahtuu.

Ninni kuitenkin tarkoitti käsittääkseni valituksella kyllästyneisyyttä, tässä ketjussa oleva valitus on keskustelua. Keskustelua ei varsinaisesti käyty itse EVVK-lausahduksesta, vaan yleistyksestä siitä, millaisia sen käyttäjät ovat.

EVVK on kyllä lyhyt ja ytimekäs sekä ajaa asiansa, siinä olen samaa mieltä, mutta se on toisaalta hirveän rahvaanomainen, rajoita noita akronyymejä (en osaa).

Mutta suhteeni EVVK:hon edelleen hieman kaksijakoinen, toisaalta sen brutaalius viehättää minua, mutta hyvin paljon tärkeitä asioita voi unohtua sen vuoksi.

(älkääkä hyvät ihmiset kuolko nauruun)



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän Forumiin.
This forum powered by Phorum.