Ajatus-jäsen, Kirjaudu sisään

. ..KUPOLIn tekijäksi.. .
Kirjoitti: j A P E i (IP rekisteröity)
Päiväys: 6.lokakuuta 2005 14.51

Kupolin saa mukavasti syntymään kotioloissa vähemmälläkin koulutuksella varustettu henkilö kunhan antaa itselleen aikaa - tuota kallisarvoista useimmiten timanttejakin arvokkaampaa alkupääomaa!

Itse lähtisin liikkeelle näin.; etsiä ensin ohutlevyä eli peltiä .. kuparia,,,alumiinia,,,messinkiä tai aivan pelkkää edullista "mustaa" rautaa.. .naulataan symmetrisesti neliönmuotoinen pellinkappale jokaisesta neljästä nurkastaan muutaman metrin korkuisiin puhelintolpan näköisiin maahan lujasti upotettuihin salkoihin kiinni parin kolmen metrin korkeudelle. TÄRKEÄÄ on huomata nyt heti työn alkumetreillä että kysessä voi olla vuosiakin kestävä projekti joten nurkat on oltava niin lujasti kiinni että kestävät ja pysyvät vaikka kuorma-auton tai panssarivaunun painon!!

Aletaan tyhjentää vanhoja romuvarastoja ja ullakoita .. ensin omia ja sitten naapureiden (luvalla!) ja kun ja jos tavara alkaa ehtyä/loppua niin rivi-ilmoituksin paikallislehdissä ilmoittelemalla ja kauppojen ilmoitustauluilla voi aina saada lisää rompetta.. .nakellaan romut ja ylimääräiset tavarat pellin päälle voimavarojen mukaan..vuodesta toiseen - välillä tietysti nukutaan ja syödään ja juhlitaan ja käydään lomilla ja maksetaan lisäveroja ja käydään fysikaalisessa ja voitetaan arpajaisissa ja lisätään maapallon väkilukua etc.. .joka tapauksessa pelti on venyvää lajia niinkuin on ihmisen mielikin..kyllä sitä vain on kertynyt periksiannettavaa matkan varrella itse kullakin!

Kaikki toki tapahtuu aluksi hitaasti varsinkin liikkeellelähtö - on niin monenlaista neuvojaa ja mielipiteen esittäjää ja itseoppinutta insinööriä - pitää MUISTAA kuunnella omaa sisäistä ääntänsä ja pyrkiä toimimaan sen kallisarvoisten neuvojen mukaan! Pahinta vastusta voi löytyä jopa omasta perheestä .. itsekkäästi ja omaa etuaan ajatellen läheiset ihmiset yrittävät saada luopumaan koko hankkeesta juonimalla milloin mitenkin!

Kunhan valmistelutyöt on saatu tehtyä ja tavaraa on kertynyt niinkin paljon että pelti on alkanut roikkua ja pullistua keskikohdastaan maan vetovoiman houkuttelemana kohti leikkaamatonta ruohikkoa alkaa kupoli muodostua ja ympäristöllekin pikku hiljaa velli valkenee minkälaista neroa ovat porukassaan piilotelleet!!! Hyviä ja mieltä keventäviä vinkkejä varmasti löytyy esimerkiksi googlettamalla sanoja.; kupoli,,kupolin,kupoliin,,,ottaa kupoliin,,,antaa kupolista ja ehkä myös sana kupoloida voi avata väyliä!

Menestystä toivotellen ja tulevaisuudessa pihoja tutkaillen toivotan intoa ja pullistelunhalua kaikille.. .



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän Forumiin.
This forum powered by Phorum.