Ajatus-jäsen, Kirjaudu sisään

Missä elämänhaluiset?
Kirjoitti: Ninni (IP rekisteröity)
Päiväys: 5.toukokuuta 2006 1.11

Monet runot ja kirijotukset puhhuu elämän kurjuuesta ja omista huonoista hetkistä. Ihimiset purkaa tunteitaa nii, mutta onko tosi,että kaikki ajatuslaisetkin kirijottaa ns. surullisia juttuja? En todellakaan tuomitse niitä, surullisuus yleensä koskettaa enemmän ja sitä on helppo kirijottaa, mutta missä on iloiset, hyvänmielen kirijotukset? Missä hyvät ja onnelliset elämät? Tuskin vaa kovia kokeneet kirijottavat runoja ja muita kirijotuksia vai olenko vääräsä? Tunteita herättävät tekstit ovat kauniita ja tunteella tehtyjä, mutta hauskuus piristää ja tuo jotai uutta myös kirjotukseen! Ois kiva lukia myös tarinoita, joille saa nauraa!

Re: Missä elämänhaluiset?
Kirjoitti: Perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 5.toukokuuta 2006 14.38

Jokainen kirjoitus vaatii pakottavan syyn, pakottavimpia syitä ovat juuri negatiiviset asiat. Kaikki hyvä syntyy niistä. Rakkauden menetys luo itsenäisyyttä. Masennus johtaa henkiseen kestävyyteen (tai sitten romahdukseen). Yksinäisyydestä syntyy kaikki aito persoonallisuus.

Kuinka edes voisi kirjoittaa hyvän mielen juttuja. Silloin kun ollaan todella onnellisia, nautitaan siitä. Silloin ei ole aikaa kirjoittamiselle.

Minä en itse en tosin arvosta avointa kyynelehtimistä. Haluaisin puhua siitä, mitä kaikkea hyvää kivussa on ja kuinka se voidaan voittaa.

Re: Missä elämänhaluiset?
Kirjoitti: koboltti (IP rekisteröity)
Päiväys: 19.helmikuuta 2008 10.19

Moikka.
kyllä niitä on elämässä kiinniolevia teoksia.
Mutta niiden hakemiseen menee jonkin aikaa.
Kai se on niin että murheesta ja surusta , syntyy kaikkein elämäää riipaisevat teokset..
Miul ainaskin on, kun kirjoitan iloisia ja murrerunoja ei niitä moni käy lukemassa.
Mutta laittelen näille sivuille jokusen iloisen version toivottavasti pidätte.
Ter kobo



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän Forumiin.
This forum powered by Phorum.