Ajatus-jäsen, Kirjaudu sisään

Minussa vikaa?
Kirjoitti: kelmu (IP rekisteröity)
Päiväys: 24.kesäkuuta 2006 15.23

En ole pitkään aikaan saanut sanoja paperille. Sanoja, joihin olisin tyytyväinen tai voisi antaa muille luettavaksi. Tuntuu, että täytyy olla paha olla, masentunut, ahdistunut ennen kuin saa "kunnollista" tekstiä. Onko minussa vikaa? Tahtoisin olla hyvä kirjoittaja, mutta en saa juurikaan irti mitään. Tahtoisin ylipäätään kirjoittaa ja osata kirjoittaa, mutta harvoin enää tulee paperille mitään..

Re: Minussa vikaa?
Kirjoitti: perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 25.kesäkuuta 2006 2.21

Pakottamalla ei synny mitään. Eikä Puu kasvata parempia lehtiä, jos sitä silvotaan, eli tuon kliseen kärsivästä runoilijasta voit unohtaa. Ota elämä sellaisenaan, ei kukaan kirjoita sanoja, vaan elämä kirjoittaa meidät lauseissamme. Kuunteleminen on sitä paitsi arvokkaampaa kuin puhuminen, sillä siihen sisältyvät molemmat. Jos olet kehittyäksesi hyväksi kirjoittajaksi, se kohtalo kyllä saa sinut kiinni, kunhan pyrit olemaan luonnollinen. Tärkeintä on osata odottaa.

Re: Minussa vikaa?
Kirjoitti: kelmu (IP rekisteröity)
Päiväys: 26.kesäkuuta 2006 4.02

Tuon ensimmäisen lauseen totuuden tiedän paremmin kuin moni muu. Suurin ongelma vain minussa on, todella monessa muussakin asiassa kuin kirjoittamisessa, että en oikein osaa enkä jaksa odottaa. On pitänyt opetella monta vuotta, mutta en ole kamalan hyvä siinä..

Re: Minussa vikaa?
Kirjoitti: perenner (IP rekisteröity)
Päiväys: 30.kesäkuuta 2006 23.46

Suosittelen tämän asian tiimoilta Rainer Maria Rilken teosta Kirjeitä nuorelle runoilijalle. Se kirja on opettanut minulle paljon.

Re: Minussa vikaa?
Kirjoitti: koboltti (IP rekisteröity)
Päiväys: 11.helmikuuta 2008 13.58

Kenessäpä ei olisi jotain vikaa..tauko tekee hyvää... Antaa aiheiden kypsyä,sitten kun se suoni puhkeaa alkaa suuri ryöppy.Olisi kuin pikakirjoittaja vain väline kirjaimien tiellä.. Riittäisikö nopeus tallentamaan kaikkea mitä mielessä liikkuu.
ter kobo



Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän Forumiin.
This forum powered by Phorum.