Linkit

Ajatuksen linkit

Kulttuuriin ja taiteeseen tai muuten Ajatukseen liittyvät linkit

Edesmenneen taiteilijan teoksia Free Media Lisenssin alla julkaistuna.

'Kirjoita ensin. Anna palaa. Kirjoita riemulla ja rajoitta. Älä kritisoi tekstiäsi. Kirjoittaessa ei voi olla luovan työn tekijä ja kriitikko yhtä aikaa; ensin on sukellettava syvälle ja kirjoitettava ja kirjoitettava. Sitten kun ensimmäinen versio on valmis, vasta sitten on aika ryhtyä kriitikoksi. Siinä vaiheessa oppaani voi auttaa Sinua.'

Kaikille runojen ystäville, ikään ja ulkonäköön katsomatta.

The Creative Commons is devoted to expanding the range of creative work available for others to build upon and share.

Creative Commons auttaa tekijöitä ja oikeudenhaltijoita ilmaisemaan ehdot, joilla heidän teoksiaan saa käyttää.

"Matt Sesow has found his way into the archives of collectors, curators, artists, and institutions. His raw confrontational images dealing with pain, solitude, and desire are brilliant examples of edgy 21st century art." Raw Vision, #28

An independent media art organisation founded in the spring of 1998. katastro.fi was born from a desire to create free art, catalysed by the new possibilities offered by digital media.

Halaus on yksi monimuotoisimpia tapoja kommunikoida toisten kanssa. Se laajentaa kieleemme aivan oman halauskielen.

jokaiselle pöytälaatikkorunoilijalle mahdollisuus jakaa kaikkien kanssa kauneimmat ja koskettavimmat muistonsa runojen muodossa.

Foorumi, jolla harrastajakirjoittajat voivat julkaista proosaa ja lyriikkaa verkossa, ja keskustella kirjoittamista ja arvioida toistensa tekstejä.

Absoluuttisen sävelkorvan havittelua

Thomas Millerin kirjoittamaa fantasiaa


Sivua muokattu 15.7.2003