Apusi on tarpeen

En anele ketään tekemään mitään. Haluan vain, että te ymmärrätte vähän paremmin. Paremmin kuin minä itse koskaan ennen, vaikka kuulin samaa asiaa joka paikasta. Ennen sillä ei ollut niin väliä, kun ei se koskettanut samalla lailla. Mutta nyt koskettaa ja nyt tajuan.

Syöpä on sananakin jo paha, mutta itse koettuna se on helvetti. Tiedän sen nyt. Tiedän myös kuinka tärkeää on lahjoituksen antaminen. Roosa nauha ei enään edusta vain rintasyöpää vaan kaikkia syöpiä. Se ei maksa paljon sinulle, mutta se on korvaamaton apu meille potilaille sekä meidän läheisille. Sinun lahjoituksellasi autat minua sekä muita eri-ikäisiä niin nuoria kuin vanhojakin selviämään tästä. Autat myös meidän läheisiä antamalla heille mahdollisuuden puhua ammattiauttajille sekä erilaisille ryhmille joista he voivat hakea apua selviämään siitä tuskasta jonka he näkevät päivittäin meissä.

En ennen tiennyt miltä näyttää avuttomuus. En ennen kuin näin sen perheeni silmistä. Se tunne kun näet, että toiseen sattuu, mutta et voi tehdä mitään lievittääksesi sitä.

Äitini sanoja lainaten "pienenä riitti kun laitoin laastarin, nyt ei ole niin isoa laastaria jota laittaa joka auttaisi".

Pienikin lahjoitus on arvokas.

Snowflakes